CONCERTUL PRIMĂVERII

Dacă ar fi spus cineva că elevii de gimnaziu sunt încântați astăzi de muzica clasică, probabil ar fi fost considerat, cel puțin, ...demodat. Ei bine, elevii noștri au arătat că se poate și chiar "se poartă"! Sub bagheta d-nei profesor Georgiana Niță, ei au devenit artiști, îmbogățind cu instrumentele lor creații muzicale cunoscute. Nu au lipsit Anotimpurile de Vivaldi, Dunărea albastră a lui Strauss sau Rondo alla Turca de Mozart, presărate și cu momente de interpretare solistică la chitară sau vioară.

Ritm, coordonare, ascultare, cooperare, creativitate, emoție… sunt doar câteva din cuvintele care ar putea defini concertul din această după-amiază de mai.

Încă o dată, los cervantinos nu încetează să ne uimească cu talentele lor, scoase la iveală cu atâta iscusință și dăruire de doamna profesor, și, da, este posibil ca generațiile „erei tehnologice” să vibreze la unison pe acorduri de Vivaldi, Mozart sau Strauss.

Coordonator: prof. Niţă Georgiana

3 Raspunsuri

 1. Aţi postat fotografia unei fetié care a cantat minunat în cadrul concertului(dar nu
  este eleva scolii), iar eleva din clasa a VI-a care a cantat la chitara si care a fost superaplaudata,
  nu apare deloc.
  Mi se pare cel puţin nedrept.

  • Liceul Cervantes

   Multumim pentru sugestie, vom relua fotorafiile din cadrul concertului si vom remedia problema.

 2. Eleva cu vioara face parte din clasa a V-a A, deci este eleva școlii. Are numeroase premii la concursuri naționale și internaționale.

Lăsați un comentariu