Revista liceului

Revista liceului „Don Quijote”

 Cu o tradiție de peste 25 de ani, revista „Don Quijote” le oferă cervantiștilor de toate vârstele spațiul spiritual favorabil exprimării opiniilor, favorabil exprimării creativității în orice formă- creație literară, creație plastică--, favorabil manifestării spiritului critic sau a simțului umorului.       

De asemenea, revista lansează în fiecare număr, în funcție de tema abordată, o invitație la dialog unei personalități culturale, promovând valori importante în formarea personalității tinerilor– Lucia Hossu-Longin, Theodor Georgescu, Antoaneta Zaharia, Dan Negru, Diandra Maria Pânișoară.

 Nu în ultimul rând, în paginile publicației noastre elevii pot afla informații despre cele mai interesante activități desfășurate în școală și în afara ei, despre proiecte sau evenimente care să le capteze atenția, motivându-i să se implice ei înșiși.

 Beneficiind de colaborarea cu Editura Oscar Print, revista are un design a cărui valoare estetică a contribuit substanțial la obținerea premiului I la „Concursul național de reviste școlare și jurnalistică”, etapa pe municipiu, 2023.

Coord. prof. Loredana Secri