Școala ALTFEL – Clasele Primare

Pentru elevii claselor primare din Liceul Teoretic Bilingv „Miguel de Cervantes” săptămâna 29. 05 – 02.06.2017, denumită generic „Școala altfel” a fost deosebit de încărcată de activități instructiv-educative și distractive.

Fie că s-au desfășurat în școală sau în afara ei, fie că au fost propuse de copii, părinți sau cadre didactice, acestea le-au oferit micilor școlari posibilitatea de a învăța, de a experimenta sau de a-și dovedi abilitățile dobândite la orele de curs.

Buna dispoziție și bucuria au însoțit elevii în excursiile tematice de la Târgoviște, de la Valea Șipotului sau de la Ferma de animale din Pantelimon, ori în curtea școlii, în timp ce desenau pe asfalt, ori în Parcul Cișmigiu, mâncând cireșe.

Vizitele prilejuite de „Zilele porților deschise pentru elevi” la M.A.I. sau la cabinete stomatologice, la Muzeul Orașului București sau la prima Școală Românească din Scheii Brașovului, au reprezentat experiențe de neuitat.

Unii dintre copii au realizat o revista a clasei sau au desfășurat activități în cadrul unui program internațional, au desfășurat activități în limba spaniolă sau activități sportive, i-au vizitat sau i-au primit pe medicii stomatologi , pe nutriționiști și pe cei care i-au învățat despre bullying în școală, participând în număr foarte mare la lecțiile susținute de aceștia.

Alții au personalizat tricouri, au realizat machete, iubindu-l pe Brâncuși, au gătit, s-au distrat învățând și au învățat distrându-se.

Fotografiile de mai jos nu reușesc să redea în totalitate atmosfera încărcată de emoție, din dorința de a încerca, de a participa, de a reuși.

Comisia metodica de invatatori

 

 

 

1 Raspuns

  1. Frumos!!!!!!!!!!

Lăsați un comentariu