ELEVI ȘI STUDENȚI ÎN ANUL CENTENARULUI

În perioada 01.06-31.12.2019 elevii și profesorii noștri participă la proiectul ELEVI ȘI STUDENȚI ÎN ANUL CENTENARULUI, proiect finanțat de Primăria sectorului 1, București și coordonat de Facultatea de Istorie și Departamentul de Consiliere și Orientare în Carieră, Universitatea București. Participă elevi și profesori ai Liceului teoretic bilingv "Miguel de Cervantes" alături de cei din CN Sfântul Sava și CN I.L. Caragiale.

· Pe 11.10. 2019, în amfiteatrul liceului a avut loc Conferința de promovare a proiectului.

· Între 31.10.2019-02.11.2019, eleve din clasa a X-a B însoțite de prof. Paula Horga au participat la o vizită de studii la Iași unde au avut ocazia să viziteze Arhivele statului din Iași, Muzeul Unirii, Universitatea și Muzeul Universității, Biblioteca Asachi, Teatrul Național, clădiri care au găzduit instituții în timpul primului război mondial, Palatul Al.I. Cuza - Ruginoasa.

· Între 15-17.11.2019, elevi din clasele a X-a A și a XII-a A însoțiți de prof. Paula Horga, au vizitat Alba-Iulia alături de partenerii din proiect. Obiectivele vizate au fost Muzeul Național și Sala Unirii, Cetatea Alba Carolina, Museikon, Catedrala Încoronării ș.a.

Nu sunt comentarii

Lăsați un comentariu